Palotás Pálinka

a napfény, az illat és a zamat csodás elixírje

Az Alföld peremén, Cegléd közelében termett hibátlan, válogatott gyümölcsökből készül nagy szorgalommal és hozzáértéssel a Palotás Pálinka.

A főzés és a palackozás egyaránt kézműves technológiával történik és célunk, hogy ettől ne térjünk el. Ezáltal minden tekintetben egyedi terméket kínáljunk Önnek, mely hűen tükrözi a környék egyedi ízvilágát.

Bátran állítható, hogy a Palotás valamennyi pálinkája

„Hungarikum az Alföld ízeivel”

Adatvédelem

A webáruház használata során az Aranyablak Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. Kivéve abban az esetben, amennyiben az az Aranyablak Kft. alvállalkozója. pl.: futárszolgálat, a megrendelés teljesítéséhez.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célból. (IP cím, látogatás időtartama). Ezen adatok nem nyilvánosak és harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra. A cookie-ban az életkorra vonatkozó adaton kívül más személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Aranyablak Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. Az adatok törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a palotas@palotaspalinka.hu e-mail címen. 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 (II.5) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadóak.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Aranyablak Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elvét.