Palotás Pálinka

a napfény, az illat és a zamat csodás elixírje

Az Alföld peremén, Cegléd közelében termett hibátlan, válogatott gyümölcsökből készül nagy szorgalommal és hozzáértéssel a Palotás Pálinka.

A főzés és a palackozás egyaránt kézműves technológiával történik és célunk, hogy ettől ne térjünk el. Ezáltal minden tekintetben egyedi terméket kínáljunk Önnek, mely hűen tükrözi a környék egyedi ízvilágát.

Bátran állítható, hogy a Palotás valamennyi pálinkája

„Hungarikum az Alföld ízeivel”

Vásárlás menete

Vásárláshoz regisztráljon weboldalunkon. A termékek összegyűjtése regisztráció és bejelentkezés nélkül is lehetséges, de megrendelését ezek teljesítésével küldheti el.

Vásárláshoz a kiválasztott terméket a „hordóba tesz” gombbal lehet összegyűjteni. Újabb termék kiválasztásához a "vissza a terméklistához" feliratra kattintson.

A hordó tartalma menüpontra kattintva, részletesen megtekintheti a választott termékek listáját. Itt van lehetősége módosítani is.

A vásárlás elindításához el kell fogadnia a vásárlási feltételeket, majd kattintson a "vásárlás gombra".

Ezután adja meg a fizetés módját, majd a rendelés feladásával érvényesítheti a megrendelést.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a termék nevét, darabszámát, kiszerelési egységét és a végösszeget. A végösszegben külön feltüntetve találja a termék és szállítási költséget.